nlc.hu
Sztárok
Zámbó Krisztiánt kiesett versenyző helyettesítheti

Zámbó Krisztiánt kiesett versenyző helyettesítheti

Zámbó Krisztián már hétvégén bejelentette: ha megint rosszul énekel, feladja a versenyt. A csatorna most azt mondja, mindezt meg is teheti, ez esetben egy korábban kiesettel helyettesítik.

Zámbó Krisztián sikereiben továbbra is bízik a csatorna, azonban azt a döntését is elfogadnák, ha kiszállna a versenyből. A kreatív főszerkesztő, Schiwert-Takács László szerint külföldön már akadt példa hasonlóra. „A műsor epizódjainak száma adott, ezért ilyen esetben azt tudom elképzelni, hogy valamelyik kiesett versenyző jönne vissza a létszám miatt” – magyarázta a Borsnak a főszerkesztő a forgatókönyvet arra az esetre, ha szombaton valami balul sülne el. Egyre inkább úgy tűnik, hogy Jimmy nagyobbik fiáért már az egész ország szorít. „Tisztelem azt, aki ha úgy érzi, nem tud megfelelni ennek a szintnek, akkor abbahagyja” – tette hozzá Schiwert-Takács. Krisztiánnak ráadásul nemcsak az X-Faktor színpadán kell megfelelni, hanem édesapja legendás emlékének is.

Zámbó Krisztiánt kiesett versenyző helyettesítheti

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top