Sztárok

Tom Cruise új terve, hogy visszaszerezze Holmest

Tündérmesének indult, mégis keserű véget ért Katie Holmes és Tom Cruise szerelme. Kapcsolatuk azonban újabb romantikus fordulatot vehet: a színész állítólag kész elhagyni egyházát, hogy visszahódítsa Katie-t.

Rés a pajzson?

Ötévnyi házasság után a színésznő idén június 29-én váratlanul bejelentette, hogy elhagyja férjét, majd nem sokkal ezután be is adta a válókeresetet. Az egyik pillanatról a másikra elhagyott színész nem sokat tehetett. Bár mindenki azt hitte, hogy megakadályozza, vagy legalábbis megnehezíti a válást, Tom Cruise végül nem támasztott akadályokat. Ennek ellenére a sztárt azóta rengeteg támadás érte, főleg antiszcientológus részről, amelyeket ő és egyháza többnyire abszurd állításoknak, nevetséges vádaknak minősítve azonnal cáfolt is. Tom hosszú évek óta az egyik legelkötelezettebb, egyúttal legbefolyásosabb tagja a szervezetnek, ám most egy meg nem nevezett barátja azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy a híresség kész elhagyni vallását, csak hogy Holmest visszakapja.

Tom Cruise új terve, hogy visszaszerezze Holmest

 

Házasságromboló szcientológiai technikák

„Most, hogy elvesztette a számára legértékesebb személyt az életben, rájött, hogy az egyházhoz való kötődése a karrierjének ugyan nem ártott, de két házasságát negatívan befolyásolta” – nyilatkozta a lapnak a névtelen forrás. „Egykor Nicole Kidmant veszítette el, most pedig nemcsak a feleségét, hanem a kislányát is. Tom mindig is a szcientológiai technikákat alkalmazta a mindennapi életében, de most úgy érzi, a házasságában mindez nem működik” – tette hozzá a sztár közeli ismerőse a People magazinnak.

Az, hogy a szervezet talán elhagyása elég lesz-e a színésznő visszahódítására, egyelőre rejtély. Mindenesetre Katie Holmest a napokban igen jó hangulatban fotózták egy New York-i partin. Kérdés, hogy a Broadway-n bemutatott új darabjának örült-e ennyire, vagy pedig egy esetleges, küszöbön álló békülésnek Tom Cruise-zal…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top