Sztárok

Claudia elárulja titkát

Liptai Claudia első regénye kitalált sztori, a főszereplő azonban ő maga. Ráadásul a férfi főszereplőt is álmai alapján mintázta meg.

Liptai Claudia első regénye egy kalandregény, ami Afrikában játszódik. A szemfülesek azonban észrevehetik majd az apró párhuzamokat, ugyanis Claudia sem marad ki a regényből. „Ez egy fiktív történet, de biztos, hogy a főszereplő érzései, gondolatvilága, nyelvezete nagyon is én vagyok, mert ezt én írtam” – vallotta be a divatiparba igyekvő műsorvezető, aki azt állítja: a szereplők nem lesznek majd felismerhetők. Pedig a főszereplő férfi nagy rejtély! „Olyan embereket álmodtam meg, amilyeneket én akartam. A férfi főszereplőnek is olyan karaktert adtam, amilyet én szeretnék, hiszen erről szól minden, a filmek, a könyvek, hogy valamire vágyunk, amit vagy megkapunk, vagy sem” – mondta a Blikknek Liptai, aki azt nem árulta el, ő megkapta-e már.

Claudia elárulja titkát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top