Sztárok

Harry herceg egy aktmodell lányával kavar

Még az is elképzelhető, hogy Erzsébet királynő együtt pózol majd egy aktmodellel Harry herceg esküvői fotóján, ugyanis unokája szíve egy olyan lányért dobog, akinek anyját egykor meztelenül fotózták.

Harry herceg egy aktmodell lányával kavarA 23 éves szőke modell, Cressida Bonas, és a fiatalabbik brit herceg románca nem új keletű. Néhány hónapja Harry unokatestvére, Eugenie hercegnő, és annak barátja, Jack Brooksbank mutatta be őket egymásnak. Szenvedélyes szerelem volt az övék, aminek az vetett véget, hogy Cressida meglátta azokat a meztelen képeket, melyek Harryről készültek egy Las Vegas-i őrült partin.

Cressida és Harry azonban nemrég újra egymásra talált, a herceg ugyanis mindent megtett azért, hogy visszaszerezze a lányt. Bár Afganisztánban szolgál, amikor csak tudja, felhívja a lányt, és megígérte neki, hogy a szabadságát is vele tölti majd.

A színésznői karrierről álmodó fiatal lány abszolút a herceg típusa, szőke, karcsú, gyönyörű. Idáig nem keveredett bele semmilyen botrányba, és ha igazak a hírek, hogy Harry fülig szerelmes belé, akkor Cressida esélyes a hercegnéi posztra. Cressida Bonast egyébként a brit Tatler magazin a legígéretesebb „partik” között jegyzi, nagyon csinos, nagyon helyes lányként téve róla említést. Az egyetlen pikáns motívumnak a lány múltjában az édesanyja, Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon egykor botrányosnak tartott képei számítanak. Harry potenciális anyósa ugyanis „úrinő” korszaka előtt, fiatalon még félmeztelenül, beolajozott testtel is pózolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top