Sztárok

Eszményi bőrkiegészítők

Különleges, limitált kiadású kiegészítő kollekciót ad ki az Opel és az agneskovacs márka. A minőségi, kézzel készített darabokhoz, csak a myOpelService.hu nyereményjátékán lehet hozzájutni.

Ritka az, amikor egy nagy múltú, nemzetközi cég egy feltörekvő magyar tervezővel kollaborál. Az ilyen együttműködések segítenek a tervezőnek, hogy még szélesebb körben ismertté váljon, és jó a márkának is, hiszen valóban különlegességekkel kedveskedhet hűséges vásárlóinak.
Az agneskovacs egy viszonylag fiatal márka a hazai divatiparban, ám már így is nagy rajongótábora van a bőr szerelmeseinek körében. A fiatal tervezőnő, Kovács Ágnes jelenleg a MOME végzős hallgatója, tavaly pedig a Gombold újra! Divat a magyar pályázaton is bemutatkozott. Ágnes nem mindennapi, letisztult kollekciójában megtalálhatunk szinte minden kiegészítőt, amire a hétköznapokon szükségünk lehet: különböző méretű női és férfi táskák, övek, karkötők, telefontokok, laptop táskák.

Eszményi bőrkiegészítők

Különleges kampány, személyre szabott szolgáltatások

Az Opel új, myOpelService.hu szolgáltatásának elindulását egy igazán egyedi kampánnyal szeretné megünnepelni. Ez egy új szervizszolgáltatás, mely több szempontból is megkönnyíti az Opel tulajdonosok életét: egy gyors online regisztrációt követően a rendszer jelzi például, hogy mikor kell olajcserére, vagy szervizbe vinni az autót (ehhez az interneten is foglalhatunk időpontot) valamint számos egyénre szabott ajánlathoz és akcióhoz is hozzájuthatunk a regisztráció által. Ezek az apróságok nagyban megkönnyítik az életünket, időt takaríthatunk meg, és rengeteg bosszúságtól is megkímélhetjük magunkat, nem beszélve arról, hogy a rendszeres szerviz segít a kocsik élettartamának növelésében is. Ennek az új honlapnak az elindulását hivatott ünnepelni Kovács Ágnes egyedülálló kapszula kollekciója, melyet kizárólag a myOpelService.hu felhasználóinak alkotott.

Limitált kollekció

Az agneskovacs for myopelservice kapszulakollekció minden darabja extra minőségű, vastag bőrből készült. Ami pedig még egyedibbé teszi őket az az, hogy soha, sehol máshol nem találkozhatunk velük. A páratlan darabokhoz kizárólag a myOpelService.hu oldalon indított nyereményjáték keretein belül lehet hozzájutni. Hogyan? Ha megtetszik valamelyik táska, vagy kiegészítő, nem kell mást tennünk, mint a saját Opelünket regisztrálni, vagy egy Opeles ismerősödet rávenni erre és máris nagy eséllyel indulhatunk az egyik pompás darabért! Ezután már csak bizakodni kell, hogy a szerencse mellénk szegődik! Minél előbb regisztrálunk, annál nagyobb az esély arra, hogy egy csodálatos kiegészítő boldog tulajdonosai legyünk! A nyereményjátékra október 11. és december 2. között lehet jelentkezni. Innentől kezdve nyolc héten át, minden hétfőn egy teljes, nyolc darabos kollekciót sorsol ki az Opel a honlapon regisztráltak között. A kollekciót élőben bárki megnézheti, felpróbálhatja a Black Box Concept Store-ban (Budapest, 1053 Irányi u. 18.). További részletek és játékszabályzat a myOpelService.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top