Sztárok

Kiderült: szépségkirálynő az x-faktoros

A testével is hódít Csobot Adél. Még a mentora, Malek Miklós sem tudta, hogy a fiatal énekesnő korábban szépségversenyeken is diadalmaskodott Erdélyben – írja a Blikk.

Csobot Adélt az elmúlt napokban rengeteg támadás érte, amiért bekerült a legjobb 12-be. Most újabb érdekesség derült ki róla. A 19 éves erdélyi énekesnő ugyanis kétszeres szépségkirálynő. Először elnyerte szülővárosa, Nagykároly koronáját, majd a Miss Szatmárnémeti versenyen a Miss Turismo címet zsebelte be. Állítása szerint számára az éneklés fontosabb a szépségversenyeken való részvételnél, ám nem tartja kizártnak, hogy sok voks érkezhet férfiaktól. „Ebben a tehetségkutatóban nem az a legfőbb szempont, hogy az embert külső alapján szavazzák tovább, de lehet, hogy valakinek ez is számít, így bármi megtörténhet” – jegyezte meg az erdélyi énekesnő, akiről még az életveszélyesen megfenyegetett mentora sem tudta, hogy szépségkirálynő. Malek Miklós szerint ugyan elengedhetetlen, hogy jól nézzen ki valaki a színpadon, a legfontosabb, hogy hiteles legyen.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
                       Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top