Sztárok

Életveszélyesen megfenyegették az X-Faktor mentorát

Csobot Adél továbbengedése miatt életveszélyes fenyegetést kapott Malek Miklós. A tehetségkutató mentora állítja, nem bánta meg a döntését. Közben az ellentábor szervezkedni kezdett az interneten, és az erdélyi énekesnőt ócsárolja.

Életveszélyesen megfenyegették Malek Miklóst azok az X-Faktor-rajongók, akik hibás döntésnek vélik Csobot Adél legjobb 12-be juttatását. „Összetöröm az összes csontodat! (…) Megbánod még, találkozzunk csak!” – áll egyikőjük levelében. A barátnőjét eljegyző mentort azonban nem rémíti meg, hogy már a testi épségét is fenyegetik, mint ahogy az sem, hogy az interneten ócsárolják. Állítja, nem érdekli, hogy mások mit mondanak, egyáltalán nem foglalkozik a negatív kritikákkal. „Valóban vártam és számítottam is arra, hogy kapok egy frászt az utcán, de közben nem így lett. Akikkel találkozom, senki nem bántott még, sőt!” – árulta el a Blikknek Malek Miklós, aki a történtek ellenére is ragaszkodik ahhoz az álláspontjához, hogy Adél – aki összejött egyik versenyzőtársával – igenis megérdemlte a továbbjutást. „Az X-Faktor nem csak egy énekverseny, annál sokkal több, az X pedig megvan Adélban. Most is folyamatosan róla beszélnek az emberek” – jelentette ki.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
                   Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

A 19 éves erdélyi énekesnőről ugyancsak lepattannak a kritikák, pedig már öt facebookos csoport (pl. Szavazzuk ki Csobot Adélt!, Anti Csobot Adél Klub) is szervezkedik ellene az interneten. Adél állítja, nem ijeszti meg őt a népes ellentábor, jól bírja a kritikákat „Talán azért gondolják sokan úgy, hogy nincs helyem a versenyben, mert erősen megosztó személyiség vagyok” – hangsúlyozta a Borsnak. Elmondása szerint nem először találkozik negatív visszhanggal, így jól tudja kezelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top