Sztárok

Így fogy Király Linda

Az énekesnő évek óta harcol a pluszkilók ellen, ám mostanra rájött, mi a számára ideális fogyókúrás módszer. Éheztetés helyett inkább a sportra és a megfelelő táplálkozásra helyezi a hangsúlyt – írja a Blikk.

Király Lindának most úgy tűnik, végre sikerült megtalálnia a megoldást a pluszkilók elleni harcban. A jojóeffektussal küzdő énekesnő rájött, mit csinált eddig rosszul. Elmondása szerint a léböjtkúrák és az, hogy éheztette magát, teljesen kikészítette a szervezetét. Emiatt jött ki a pajzsmirigy-elégtelenség és a hormonbetegség, ami kiváltotta nála a túlsúlyt. „Most heti ötször sportolok, táncórára és bokszórára is járok, de szeretném kipróbálni a dzsú-dzsicut, az ősi japán harcművészet, amit a párom is űz. Amikor sűrű a programom, elmegyek futni a Margitszigetre” – árulta el a 29 éves énekesnő, aki a táplálkozására is odafigyel. Próbálja kerülni a szénhidrátokat, sokszor eszik keveset, és igyekszik minél több fehérjét fogyasztani.

Így fogy Király Linda

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top