Sztárok

8 évig volt bulimiás Lewis Hamilton csaja

Nicole Scherzinger a VH1 zenecsatorna egyik adásában beszélt arról, hogy közel 8 évig étkezési zavarai voltak.

8 évig volt bulimiás Lewis Hemilton csajaNicole Scherzinger a műsorban arról mesélt, hogy együttese, a Pussycat Dolls idején egyszerűen nem bírta a nyomást, és teljesen összeomlott. „Egy koncert után nem akartam mást, mint egyedül lenni. A bulimia és az, hogy fájdalmat okoztam magamnak, volt az én függőségem” – nyilatkozta az adásban Nicole, aki hozzátette azt is, hogy kínos és kényelmetlen számára a nyolc évig tartó betegségéről beszélni. „Soha nem beszéltem erről, mert nem szeretem az áldozatot játszani, és nem akartam megbántani a családomat, vagy összetörni a szívüket” – folytatta a Forma–1-es pilóta csaja.

Nicole hozzátette, hogy a gondjai 2003-ban kezdődtek, amikor először kapott szexis fehérneműt fellépőruha gyanánt. „Néztem magamat a tükörben, és undorítónak tartottam, gyűlöltem a testemet…” – mondta az énekesnő, aki ezek szerint csupán 2011-ben, vagyis tavaly gyógyult meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top