Sztárok

Kisfia kezelésére költi nyereményét az 1 perc és nyersz játékosa

Szabó Dávid, fiatal, helyes, jókedvű tornatanár, akiért rajonganak a gyerekek, életének hátterében azonban mégis számos nehézség rajzolódik ki. Születési sérült kisfia és az ő kezeléseinek fedezése volt a fő motiváló oka, ezért jelentkezett az RTL Klub ügyességi játékába.

Kisfia kezelésére költi nyereményét az 1 perc és nyersz játékosa A feleségem gondolt egyet, és benevezett a műsorba

Nem kis lelkierő kell ahhoz, hogy valaki elváljon a négy és fél éves kisfiától – természetesen a gyerek fejlődése érdekében. Az 1 perc és nyersz! ördögi ügyességgel játszó fiatal tornatanárának, Szabó Dávidnak néhány hete Budapestre költözött a kisfia, hogy a Pethő Intézetben történő mozgásfejlesztésen részt vehessen. „A feleségem nyugdíjas édesanyja vállalta, hogy Domonkossal együtt Budapestre költözzön egy albérletbe, hogy a kicsinek ne kelljen a bennlakásos óvoda kollégiumában laknia – meséli Dávid, aki kétmillió forintot nyert az RTL Klub adásának pénteki részében. – Mindketten tanárok vagyunk a párommal, nincs magas jövedelmünk, így nem volt egyszerű megteremteni ennek a költözésnek az anyagi hátterét. A feleségem gondolt egyet, és benevezett az 1 perc és nyersz! című műsorba, mert nagyon ügyesnek tart” – mosolyog Dávid.

Nehéz a mindennapokban elviselni, hogy a kisfiunk nincs mellettünk

Kisfia kezelésére költi nyereményét az 1 perc és nyersz játékosa Sokáig úgy tűnt: a férfi képtelen a vetélkedőben hibázni! Ördögi ügyességgel kivitelezte a feladatokat, s mint mondja, a kamerák nem zavarták, inkább doppingolták ők. Végül kétmillió forinttal távozott a stúdióból, a család legnagyobb örömére. „Nagyon örülök, hogy mellénk állt a szerencse, mert nagyon jól jött nekünk most ez az összeg – mondja a pécsi testnevelőtanár. – Nehéz a mindennapokban elviselni, hogy a kisfiunk nincs mellettünk, nagyon hiányzunk egymásnak, de igyekszünk optimisták lenni: mindez azért van, mert fel kell zárkóznia a mozgásában, hogy mihamarabb a gyerekek teljes életét élhesse. Szerencse, hogy tornatanárok vagyunk, így később mi is nagyon sokat segíthetünk majd neki. Hála a nyereménynek, most jelentősen könnyebbek lettek a mindennapok!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top