Sztárok

Topless időjósokkal nyomul a magyar tévécsatorna

A magyar PRO4-en meztelen műsorvezetők mondják majd el, milyen időjárásra számíthatunk másnap. A tévécsatorna ősztől indítja el a nem mindennapi meteorológiai jelentését, amelyet esténként tűzne műsorra – írja a Bors.

Felhőtlen szórakozássá változtatja a száraz időjárás-jelentéseket a magyar PRO4 csatorna. Napról napra ugyanis egy ruhátlan kebelcsoda ismerteti majd a meteorológiai előrejelzéseket. A bulvárlap értesülései szerint még zajlik a topless időjósok válogatása, ám – mint kiderült – az egyik jelölt Fekete Tünde, az idei playmate-verseny helyezettje. Mint mondja, az elmúlt években fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy műsorvezetőként is meg tudná állni a helyét. Sőt a jelenlegi modellmunkáit is otthagyná, ha bizonyíthatna a meztelen időjós szerepében. Mint a tévécsatornánál elmondták, ősszel, késő esténként indul a topless időjárás-jelentés; a nézők körülbelül 5 percig láthatják a fedetlen keblű időjósokat.

Topless időjósokkal nyomul a magyar tévécsatorna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top