Sztárok

Keményen kiosztották Zámbó Jimmy fiát

Nagybátyja, Zámbó Árpi alaposan leteremtette az énekest a legutóbbi siralmas produkciója miatt. Állítja, ha hétvégén továbbjut Krisztián, akkor ő lesz a tehetségkutató győztese – írja a Bors.

Jimmy testvére, Zámbó Árpi igencsak összeszidta Krisztiánt, aki a legutóbbi fordulóban csak árnyéka volt önmagának. „Beszéltünk telefonon, egyáltalán nem voltam finom vele. Az apja se lett volna az. Mondtam neki, hogy kapja össze magát, mert szétrúgom a seggét. Nem hagyhatja el magát, meg kell mutatnia, hogy ő az Imi fia” – jelentette ki. Állítja, ez a hétvége dönt mindenről: ha Krisztián – akiben édesanyja tartja a lelket – bekerül a legjobb 12 közé, ott az érte szurkolók már biztosan nem engedik el a kezét. A testvérének pedig ma is több millió rajongója van, többségük Jimmy miatt támogatja Krisztiánt. Tehát az élő adásokban, ha SMS-ekkel döntenek majd az énekesek sorsáról, Zámbó Árpi szerint nem lehet kérdés, ki juthat fel a csúcsra.

Így nyerhet Zámbó Krisztián

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top