Sztárok

Nagynénje szerint Zámbó Krisztián nem akar győzni

Egyre többen vélik úgy, hogy nem elég csak a papa emléke a Király fiának a továbbjutásához. Zámbó Marietta szerint Jimmy tudja, mi lesz a legjobb a fiának – írja a Bors.

Zámbó Krisztián legutóbbi – gyengének bizonyuló – produkciója nyomán bizonytalanság söpört végig a rajongói körében. A bulvárlap állítja, még a fiatal tehetség támogatói is belátták, a mentorok jóindulata is kellett ahhoz, hogy a tragikus sorsú énekes fia ne essen ki az X-Faktorban. Zámbó Jimmy nővére, Marietta szerint Krisztián stresszes fiú, nagyon megviseli, ami körülötte zajlik, s amiket írnak róla, sőt Lagzi Lajcsi nyilatkozatai is alaposan felbőszítették. „Már látni rajta, nem akar győzni. De az apja majd segíti odafentről. Hogy továbbjutás vagy a kiesés lesz most neki jó – Jimmyke tudja majd” – jelentette ki a nagynénje. Véleménye szerint, ha Krisztián netán kiesne, akkor is biztosan énekel majd tovább, hiszen eddig is rengetegen szerették, ezentúl is fogják.

Nagynénje szerint Zámbó Krisztián nem akar győzni

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top