Sztárok

Lagzi Lajcsinak el kellett hagynia az otthonát

Nem csitulnak az indulatok Galambos Lajos és Zámbó Jimmy körül. A zenésznek a hírek szerint el kellett hagynia az otthonát a nyilatkozata miatt.

Lagzi Lajcsinak el kellett hagynia az otthonátGalambos Lajcsi azzal haragította magára Jimmy rajongóit – és családját, valamint Gregor Bernadettet is –, hogy Hajdú Péter műsorában mesélt az elhunyt énekes különös, mondhatni bizarr szokásairól és életének sokáig titkolt részéről. Az egyik hetilap szerint Jimmy rajongói tüntetést szerveznek Lajcsi otthonához, aki a tévéfelvétel óta rendszeresen kap fenyegetéseket. „A házamat hivatalos szervek figyelik, védik. Az biztos, hogy én nem félek senkitől, mert nincs félnivalóm. De a gyerekeim miatt pár napja elhagytuk a tatai otthonunkat és máshova költöztünk. Szeretném megkímélni magam a konfliktusoktól, súrlódásoktól” – mondta Lajcsi, aki reméli, ezután megnyugszanak a kedélyek. Ugyanakkor azt is hozzátette: amennyiben tovább támadják, akkor elképzelhető, hogy el fog jönni az az idő, hogy kipakol, de nagyon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top