Sztárok

Ő Bálint Antónia szerelme

Kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő szíve már hónapok óta egy sztárzenészért dobog. Az Első Emelet dobosának két gyerekével is jól kijön Antónia ötéves kislánya – írja a Blikk.

Ő Bálint Antónia szerelmeAz exével perben álló Bálint Antónia új kedvese Tereh István, a 80-as évek egyik legkedveltebb magyar popegyüttesének, az Első Emeletnek az alapítója, aki nemcsak menedzsere, de oszlopos tagja is a bandának. A hírek szerint a szerelmesek már hónapok óta egy párt alkotnak. A bulvárlap értesülése szerint a közeli ismerősök, barátok tudnak az 54 éves sztárzenész és a 43 éves műsorvezetőnő – akire exe gyámügyest küldött – közötti románcról. A szerelmesek nem bujkálnak; nyilvános helyekre, moziba, étterembe, egyéb eseményekre ugyan eljárnak együtt, ám ha egy fotós közeledik feléjük, rendszerint szétrebbennek. A Blikk érdeklődésére azonban elzárkóztak attól, hogy az esetleges párkapcsolatukról beszéljenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top