Sztárok

Nyomozóval figyeltette nejét a magyar énekes

Öt év után elfáradt Cserpes Laura és Fekete Dávid kapcsolata. A fiatal házaspár a válás mellett döntött, ám úgy tűnik, még sok részlet kiderül addig a kapcsolatukról. Például az, hogy Dávid figyeltette nejét.

A Blikk úgy tudja, a féltékenység teljesen megmérgezte ezt a kapcsolatot. Dávid nem elégedett meg azzal, hogy ő maga kövesse nejét, a lap szerint néha még magánnyomozót is felfogadott. 

„Folyamatosan féltékenykedtek, már a Megasztár alatt is egymást vádolták, hogy ki mit csinál a másik háta mögött. Dávid rendszeresen rémeket látott azzal kapcsolatban, hogy amikor nincsenek együtt, akkor vajon Laura mit tehet. Kettőjük között ezek a harcok egyre jobban kiéleződtek” – mondta a pár egyik ismerőse a Blikknek.

Dávid azt sem tudta könnyen megemészteni, hogy nem tud Laurának olyan színvonalat nyújtani, mint amihez kedvese hozzászokott. Egy idő után az énekesből ismét előtört a féltékenység. Fekete Dávid elismerte, hogy valóban detektívvel figyeltette a feleségét. „Tisztában vagyok vele, hogy hülye voltam, és szörnyű, amit tettem, de szerettem Laurát, és ez elvette az eszem.”

Nyomozóval figyeltette nejét a magyar énekes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top