Sztárok

Levélben búcsúzott el Hernádi Judit

Ma este visszatér a Heti Hetes, jövő vasárnaptól pedig az RTL2-n láthatjuk. Hernádi Judit azonban többé nem szerepel a műsorban, ő levélben búcsúzott a nézőktől. A Bors úgy tudja: Szulák Andi jöhet a helyére...

A ma esti adásban Hernádi Judit levélben búcsúzik a Heti Hetes nézőitől és egykori vitapartnereitől. Hernádi Judit a levelet Farkasházy Tivadarnak címezte, de mindenkinek szólt. „Neked írok, de az egész stábnak szól! Szerettem Veletek lenni. Büszke vagyok arra a 13 évre, amit együtt töltöttünk. Ezt nem is ragozom tovább: az életem részei vagytok! Üzentél nekem kedvesen, Teddy, hogy ne mondjam, sohase mondjam, hogy vége! Ok! Nem mondom, csak leteszek egy pontot, mert ez most nekem kell. Örülök, hogy vagytok, hogy együtt vagytok! Ölellek Titeket: H. Juci”

Hogy ki lesz az „állandó” utód, arról még nem született döntés, ugyanakkor a Bors értesülései szerint Szulák Andrea lehet az. Csakhogy a színész-énekesnő jelenleg a STORY4-en vezeti a nagy népszerűségnek örvendő Szerencsekerék című vetélkedőt.

„Szulák Andrea most a Szerencsekereket vezeti, de már volt a vendégünk, és a jövőben is szívesen látnánk a Heti Hetesben. Hernádi Jucit most Váncsa István, Kern András és Ábel Anita próbálja pótolni” – mondta a műsor atyja, Ónodi György a Borsnak.

Levélben búcsúzott el Hernádi Judit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top