Sztárok

Átverte a mentorokat az x-faktoros

Kvaka Andrea alaposan megtévesztette a tehetségkutató ítészeit. Szolid külseje ellenére kemény rockszámot adott elő a színpadon a mentorok legnagyobb megdöbbenésére – írja a Blikk.

Megtévesztette a mentorokat az X-Faktor legutóbbi válogatóján Kvaka Andrea. Mint kiderült, a 22 éves, kartali lány visszafogott külseje mögött egy vad rocklady lapul. Egy AC/DC-számot énekelt az ítészek legnagyobb meglepetésére. „Sikerült meglepned a pasikat! Bejön egy baba csaj, aztán leordítod a fejünket” – jegyezte meg Nagy Feró, aki mostanában egyre kendőzetlenebbül mondja el a véleményét. Andi a pozitív kritikákat – mint ahogy a továbbjutást is – repesve fogadta. Elmondása szerint élete álma az, hogy elismert énekesnő legyen. „Partizenekarokkal csinálunk bulikat, hogy meg tudjunk élni. De ha időm engedi, segítek otthon anyukámnak, aki villanyóra-leolvasó” – árulta el a nehéz anyagi körülmények között élő fiatal tehetség.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
                          Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top