Sztárok

Bereczki már túl van Szinetáron

A válófélben lévő színész-énekes egyre többet lép fel szólóban, és szinte szétszedik a nők. Immár nyitott egy új kapcsolatra, sőt a színpadra is visszatér – írja a Bors.

Míg hetekkel ezelőtt magányáról és szomorúságáról cikkeztek a lapok, addig mostanra már Bereczki Zoltán kiheverte tönkrement házasságát, sőt egyre többet jár egyedül fellépni. A női rajongók – akik szabad prédának tekintik a színész-énekest – szinte szétszedik: koncertjei után sikítva tapogatják, és tülekednek egy közös fotóért. Legutóbb Vecsésen lépett fel, ahol a produkciója után megrohanták a hölgyek, mindenki fotózkodott vele, mindenki hozzá akart érni. Mindemellett Bereczki úgy döntött, hogy színházi munkát vállal, miközben az Operettszínházból való távozása után azt hangoztatta, hogy inkább a popkarrierjére koncentrál. Mint menedzsere, Ferenczi Orsolya elmondta, a színész egy komoly szerepre kapott visszautasíthatatlan ajánlatot az egyik legnagyobb budapesti színháztól, és télen már színpadra lép. Egy közeli barátjától pedig arról értesült a bulvárlap, hogy Bereczki társaságát rengeteg hölgy keresi mostanában, a színész-énekes pedig immár nyitott egy új kapcsolatra.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
                Fotó: TV2 / press.tv2.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top