Sztárok

Menyasszony lett Horváth Éva

Nem bírt ellenállni a kísértésnek Horváth Éva, és a Fátylat rá című műsor egyik felvételén esküvői ruhába bújt.

Menyasszony lett Horváth ÉvaÉva a műsorban szívesen kérdezgeti a házasulandó arákat a nagy nap terveiről, ő maga azonban féltve óvja magánéletét. Igaz, azt tudni lehet, hogy párkapcsolatban él, ám lánykérésről eddig nem hallottunk.
Persze mint minden kislány, ő is álmodozott gyerekként az esküvőjéről. „Arról ábrándoztam, hogy olyan ruhában lépek majd az oltár elé, mint Stephanie Seymour a Guns ‘N’ Roses November Rain című videoklipjében. Az a ruha akkor extrémnek számított, de ha mostanában bemegy az ember egy szalonba, három ilyet mutatnak neki. Most már inkább egy klasszikus ruhát választanék” – mondta Éva, akit az Éden Hotelben szívesen öltöztettek Beyoncénak. Lehet, hogy a forgatás alatt felpróbált ruha lesz az igazi?

„Azt a gyönyörű ruhát próbáltam fel, amit az egyik menyasszony, Hajni képzelt el az esküvőjére. Mivel Hajni hét hónapos terhes, egyáltalán nem ilyen fazonú ruhára számítottam, ami ennyire idomul viselője testalkatára. Nem is lehet egyszerű nagy pocakkal viselni ezt a vastag anyagból készült, súlyos ruhát. Egyébként is minden elismerésem a menyasszonyoké, akiknek életük nagy napját ebben a szép, de egyáltalán nem könnyű viseletben kell tölteniük.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top