Sztárok

Fájdalmas titkot őriz az X-faktoros

Ekanem Bálint Emotát komoly megrázkódtatás érte. A nigériai származású énekes az édesapja emlékére énekelt a tehetségkutatóban – írja a Blikk.

Az X-Faktor utolsó válogatóján továbbjutó Ekanem Bálint Emota több mint tíz éve képtelen feldolgozni a nigériai édesapja elvesztését. Mint mondja, apukája Nigériából jött Magyarországra, a Műegyetemen tanult, így ismerkedett meg az édesanyjával, ám amikor nem kapott munkát, kiköltözött Kenyába, ahol egyetemi tanárként dolgozott. Bálinték azonban követték őt, kiköltöztek hozzá, ám másfél év után hazajöttek. Amikor a család éppen letelepedett volna Magyarországon, megtörtént a tragédia: hirtelen elvesztette édesapját. A Weiner Leó konzervatóriumban klasszikus éneket tanuló énekes – aki odavan a komolyzenéért, és rajong az operáért – a továbbjutásával szeretné segíteni édesanyját, elhunyt édesapjának pedig bizonyítani akar. „Azért játszom három színházban, van zenekarom, és gyakorlom a klasszikus éneket, hogy vissza tudjam fizetni azt a szeretetet, jóságot, amelyet a szüleimtől kaptam” – vallotta be a 22 éves tehetség.

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
                      Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top