Sztárok

Biztonsági őr balhézott Kamarással

Egy üdítősüveg miatt került bajba Amerikában Kamarás Iván, akit majdnem kidobtak egy stúdióból. Vegyi anyagnak nézték az őrök az palack tartalmát, és ki akarták vezetni a színészt – írja a Blikk.
Biztonsági őr balhézott Kamarással

Biztonsági őr kötözködött Kamarás Ivánnal Amerikában. A Budapest és Los Angeles között ingázó színész, ugyanis jókora galibát okozott egy üdítőspalackkal. Éppen a szeptember 11-i évfordulón tervezett egy kirándulást a barátaival az Universal Stúdióba, ám a bejáratnál őt is alaposan ellenőrizték. A biztonsági őr kiüríttette Kamarás táskáját, amelyben talált egy palackot. Ezek után nem engedte, hogy a színész bevigye magával az üdítőt, ki akarta dobatni vele, mondván, bontatlan üvegben bármilyen vegyi anyag elrejthető. Azt javasolta a színésznek, hogy igyon bele az italba, ám ez a megoldás korántsem tetszett a biztonsági őr kollégájának, és emiatt alaposan összeszólalkoztak, amit Kamarásék tétlenül néztek. A végső döntést végül az őrök főnöke hozta meg: ha a színész beleiszik, bemehetnek a stúdióba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top