Sztárok

Apa lett az RTL sztárja

Szerda este megszületett Király L. Norbi kisgyermeke. Az énekes adhatta rá elsőként a ruhácskát az újszülöttre, akinek a nevét még titkolják az újdonsült szülők – írja a Blikk.

Csaknem három kilogrammal jött világra a 2010-es X-Faktor dobogósának, Király L. Norbinak a kisfia. A kaposvári énekes – aki riporterként is dolgozott az anyacsatornájánál – rendkívül izgatott volt, amíg várta a nagy eseményt, hogy felesége, Niki világra hozza első gyermeküket. Norbiék egyelőre nem árulták el a csöppség nevét. „Végig ott voltam mellette a legfontosabb pillanatoknál. (…) Az tartotta bennem a lelket, hogy már iszonyúan vártuk, hogy meglássuk a legnagyobb boldogságunkat” – árulta el a 23 éves énekes, aki elsőként öltöztette fel a kisfiát. Mint mondja, még fel sem tudja fogni, milyen csoda történt az életében, csak azt érzi, hogy már most mennyire szereti a csöppséget. „Rettentően örülök, és tudom, most hihetetlenül meg fog változni az életem” – jelentette ki Norbi, aki a nyáron vette feleségül Nikit.

Apa lett az RTL sztárja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top