Sztárok

Háttérbe vonult Bereczki

A válófélben lévő színész-énekes úgy döntött, távol marad a reflektorfénytől, s egy ideig nem áll színpadra, pedig számos színház bombázza ajánlatokkal. Egyelőre zenei vezetőként dolgozik tovább, más előadók munkáját segítve – írja a Bors.

Bereczki Zoltán zenei vezetőként mutatkozott be a fővárosi Orfeumban kedd este. A válófélben lévő színész-énekes Náray Erika és Kökény Attila közös estjének háttérmunkáiban vállalt oroszlánrészt. Az Operettszínházból való távozás óta úgy tűnik, csendben megbújik a háttérben, hiszen azóta nem állt színpadra, ám – mint kiderült – ez tudatos döntés volt nála. „Több színház is megkereste Zolit, de nem élt a lehetőséggel. Saját maga döntött úgy, hogy inkább háttérmunkákat vállal és zenei vezetőként dolgozik. Énekesként koncerteket vállal, de a színházi közönségnek nélkülöznie kell” – mondta Bereczki menedzsere, Ferenczi Orsolya.

Háttérbe vonult Bereczki

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top