Sztárok

Műsor nélkül maradt Majka

Idén nem kapott lehetőséget Majka a tévécsatornánál, hiába fűződnek a nevéhez a TV2 legnézettebb produkciói. A szabadszájú rapper valószínűleg egy dühös kirohanása miatt vált kegyvesztetté – írja a Bors.

„Felvesznek egy lepcses szájú fekete nőt, és fehér angolkisasszonyt akarnak csinálni belőle. Ez egy nagy hülyeség! Örülök, hogy kiszabadultam a rabságukból” fejtette ki a véleményét a kereskedelmi csatornákról Majka a DTK Show-ban. A bulvárlap úgy tudja, többek között ennek a dühös nyilatkozatnak a következménye, hogy idén nem kapott lehetőséget a TV2-nél. Mellőzése meglepő, hiszen kiválóan szerepelt a Nagy Duett, az Ezek megőrültek!, valamint az ÖsszeEsküvők című műsorokban. A szívműtéten átesett rapper úgy érzi, méltatlanul bánnak vele. Mint mondja, tavaly december óta nem hívták fel a csatornától. A TV2-nél megerősítették, Majkával a közeljövőben nem terveznek műsort, ám ez nem jelenti azt, hogy ne számolnának a személyével.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
               Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top