Sztárok

Megszületett Robbie Williams kislánya

Megszületett Robbie Wiliams kislánya. Az énekes az interneten jelentette be a hírt.

Megszületett Robbie Williams kislánya“Megszületett Theodora Rose Williams, akit szeretettel üdvözöl az apukája! Rose 2012. szeptember 18-án, délután 3 óra 33 perckor született.  A baba, az anyuka és az apuka is remekül van. Köszönjük a jó kívánságokat! Rob!”- írta internetes oldalára kedden este az angol énekes.
Ez Robbie Williams első gyermeke. Felesége, Ayda Field amerikai színésznő négy héttel ezelőtt magánrepülővel, és egy teljes orvosi csapattal érkezett Angliába, hogy ott hozza világra első közös gyermeküket.

Robbie Williams néhány hónapja úgy döntött, hogy feleségével együtt visszaköltözik Angliában. “Nem akarom, hogy a lányom Los Angeles-i iskolában tanuljon, ami tele van igazi idiótával. Azok az iskolák olyanok, mint egy elcseszett Big Brother ház. Szóval visszaköltöztünk Angliába– ecsetelte a kispapa egy rádióműsorba.

Azt szeretném, ha a lányomnak angol útlevele lenne. Igaz a feleségem azért ragaszkodik az Egyesült Államokhoz. Hát majd meglátjuk” – mondta a boldog énekes.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top