Sztárok

Vége a megasztáros házasságának

Öt év együttélés után Fekete Dávid elköltözött otthonról. A Megasztár 4. szériájában ismertté vált énekes állítja, neje és ő két külön világban éltek, ez pedig a kapcsolatuk rovására ment - írja a Blikk.

Vége a megasztáros házasságánakA mindennapok és a kettejük közötti különbségek bedarálta Fekete Dávid és párja, Cserpes Laura házasságát. A fiatalok öt évig voltak együtt, két éve házasodtak össze. A 25 éves énekes három hete elköltözött közös otthonukból. Mint mondja, nagyon sokáig küzdöttek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, de már nemcsak egymást készítették ki, hanem a környezetüket is. „Egyszerűen nem voltunk boldogok, és végül én voltam az, aki megtette a lépést, és mindkettőnk érdekében eljöttem” – vallotta be Dávid, aki egyszer már megmentette a házasságát. Elmondása szerint mindig túlságosan meg akart felelni a 24 éves, egy országosan ismert vállalkozást vezető családból származó párjának, ám – állítása szerint – a kettőjük világa különbözik. „Mindig is szerettem volna megfelelni annak az egzisztenciának, amelyet őt képviselnek. (…) Valahogy ennek ellenére egy dolog hiányzott: hogy egymás igazi társai legyünk” – jelentette ki a Megasztár 4. második helyezettje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top