Sztárok

Komoly fájdalmai vannak Bódi Margónak

Infúzióval kezelik az énekesnőt, aki két hete egy sörfesztiválon elvesztette az eszméletét. A betegsége ellenére sem mondja le a műsorait, s továbbra is rendszeresen jár edzeni - írja a Bors.

Nyaki és feji érelmeszesedést állapítottak meg az orvosok Bódi Margónál, miután sűrűsödő rosszullétei miatt elment egy alapos orvosi kivizsgálásra. Az énekesnő különböző kezeléseket kapott azt követően, hogy eszméletét vesztette két hete egy sörfesztiválon. „Még nem múltak el a rosszulléteim, ma sem vagyok jól. Szédülök és fülzúgás is kínoz” – panaszkodott a fejfájásos rohamaira. Az énekesnő – aki legutóbb a férje egészsége miatt aggódott – már hatszor kapott infúziót, de a kezelések eddig nem bizonyultak hatásosnak. Mint mondja, az orvosok szerint meg kell ismételni az infúziókúrát, attól majd kitisztulnak az erek, és elmúlnak a tünetei. „Nem hagyom el magam, és a műsoraimat sem mondjuk le” – hangsúlyozta a korábban szívbetegsége miatt kezelt énekesnő.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
              Fotó: TV2 / press.tv2.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top