Magára maradt a TV2 sztárja

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Négy ember munkáját végzi Vujity Tvrtko, mégpedig egy aprócska kütyü segítségével. A Napló műsorvezetője ugyanis egy kis kézi szerkezet segítségével maga indítja el a riportokat - írja a Blikk.
2012. 09. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A műsorvezető egy ideje teljesen üres stúdióban, a kezében tartott vezeték nélküli távirányítóval, kollégái külső segítségével irányítja a Napló - ahonnan Hadas Kriszta távozott a napokban - minden egyes adását. Elmondása szerint mióta a virtuális stúdióban dolgoznak, sok minden megváltozott, például nincsenek már operatőrök. „Robotok mozgatják a kamerákat, én pedig a távirányító segítségével vezérelem az információs ablakokat, a saját szövegemet és a szavazás kérdését is" - árulta el a szakmát váltó Tvrtko, akinek mintegy két hónap kellett, mire elsajátította a kis kézi szerkezet vezérlését.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
                    Fotó: TV2 / press.tv2.hu

 

Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_325942 2012-09-18 18:01

Poklok pokla.

payaboy 2012-09-18 17:51

Szerintem meg a legalja. Keresni egy szerencsétlent, és szörnyülködni rajta.

Fókusz szinvonal.

 

Persze értem én, hogy van erre igény, a balesetek mellett is lassít a többi autós, hátha lehet egy kis vért tunkolni.

 

Utána  rendszeresen bulvár műsorokban szerepelni, és fikázni a meghívott senkiket...

 

A Napló is. Akkor boldogok, ha történik valami szörnyűség.

Nem tudom milyen szerepe volt a lezüllesztésben, de mára az a műsor is nézhetetlen.

hufur 2012-09-18 17:15

Elég sokféle újságíróval volt dolgom életemben. Tvrtko szerintem alapvetően nem rosszféle. Az tény, hogy kihasználja a népszerűségét, hogy az általa fontosnak talált dolgoknak csináljon reklámot, de ezek a dolgok nem rosszak, most pl. Weisz Fannit és az ő történetét meséli, ami sok szempontból fontos.

De az is tény, hogy Tvrtko sok szempontból mélyebbre ás, mint az átlag újságíró, akkor is, ha bizonyos dolgokat 'bulvárosan' tálal, hogy minél több embernek emészthető legyen. Viszont hidd el, ismerek nem egy 'komoly' helyen dolgozó komoly újságírót, aki nem bulvárban nyomul és nála sokkal-sokkal felkészületlenebb. Kedvelem a könyveit, kevésbé a tévés tevékenységét, de általában is jobban kedvelem a könyveket, mint a tévét :)

Nem tisztem megvédeni Tvrtko-t, de azt gondolom, egyrészt ő sokkal több, mint ami általában látszik belőle, másrészt a felszínes tálalása a témáknak sokszor csak annyi, hogy 1. így veszik meg, 2.  így értik meg. Lásd Friderikusz és Az én mozim történetét.

Részemről ennyi, mert már csak a semmit fogom ragozni, ha tovább fejtegetem a véleményem :) 

payaboy 2012-09-18 16:40

De az még mindig csak a földszint.

 

Bulvár újságíró.

 

Aki találkozott már a fajtájával, tudja miről beszélek.

XYM 2012-09-18 14:30

És ha véletlenül ráesik egy tégla a fejére, vagy elüti a villamos??? Akkor ki fogja kezelni a kütyüt, ha neki 2 hónap kellett a betanuláshoz???

hufur 2012-09-18 13:46

Nem alternatívája, viszont 100 fokozattal van felettük.

epipapi 2012-09-18 13:19

Csak bele ne rokkanjon.........