Sztárok

27 kilót fogyott az X-Faktor nagy visszatérője

Egy évvel ezelőtt már megpróbált bejutni az X-Faktor legjobbjai közé, akkor elbukott. Most, 27 kilóval könnyebben visszatért, és elnyerte a zsűri "igenjeit".

Zoli azt mondja, amikor tavaly kiesett a versenyből, teljesen összetört és hónapokig csak az okokat kereste. “Amikor láttam, hogy a visszatérés milyen sikert hozott Muri Enikőnek és Kocsis Tibinek, az hatalmas erőt adott. Az ő kitartásuk példaértékű volt számomra. De a feleségem is folyamatosan bíztatott, és segített abban, hogyan futhatnék neki még egyszer, úgy, hogy ne csalódjak”- meséli a nagy visszatérő énekes, aki külsejét is teljesen megváltoztatta az idei X-Faktorra.

2011 2012
2011                                             2012

“A fogyásom megtervezésében a feleségem volt a legfőbb támaszom. Írtunk egy hosszú listát amire az összes pozitív és negatív tulajdonságomat felsoroltuk. A negatívak között a súlyom is szerepelt, így egyértelmű volt számomra, hogy fogynom kell. De a fogyás utána  ruhatáramat is lecseréltem, most picit elegánsabban öltözök”- meséli az énekes. Zoli azt is hozzáteszi, hogy fogyása alatt rengeteg teát és gyógynövény kivonatot ivott. “Az étkezésemben pedig a zöldségre a gyümölcsre és a szénhidrátok elhagyására alapoztam. Egy shaolin diétát is végigcsináltam. Ez főleg rizs, zöldség és gyümölcs alapú étkezéseket jelentett, napjában három-négyszer. Ám a korábbi adagokhoz képest mindenből csak fele annyit fogyasztottam így lelkileg és fizikailag egyaránt megterhelő volt.”

Az X-Faktor továbbjutója naponta 10-12 órát dolgozik, így munkája mellett egyáltalán nem volt ideje a sportra. “Azért mozogtam, főleg, amikor a kislányomat kergettem a játszótéren. A fogyásomat egyébként még Keresztes Ildikó is megjegyezte, ami nagyon jól esett“- árulta el az énekes.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top