További topless képek Kate Middletonról

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Katalin hercegnő és férje beperelte azt a francia lapot, ami topless képeket közölt Vilmos herceg nejéről. Csakhogy még nem láttuk az összes képet.
2012. 09. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Pénteken reggel a francia Closer magazin címlapon közölt olyan lesifotókat, amiket Vilmos és Katalin vakációja alatt készítettek. A képeken, Katalin topless napozik és férjét kenegeti naptejjel. Este a francia magazin bejelentette: további fotóik is vannak, amelyeket eddig nem közöltek. Sőt büszkén ecsetelték a tévéműsoroknak, hogy a kastély, ahol Middletonékat megörökítették, nem messze van egy úttól, ahonnan kiválóan látszott minden.
Eközben Vilmos herceg sajtóképviselete megerősítette, hogy a trónörökös és felesége pert indítottak a francia lap ellen, a magánéletük megsértésére hivatkozva. A TMZ értesülése szerint Katalin és Vilmos még a megjelenés előtt értesültek arról, hogy ilyen lesifotók készültek róluk, de nem gondolták, hogy leközölik őket. Most mindenki azt találgatja: vajon mi lehet azokon a képeken, amelyeket eddig nem láthattunk...

További topless képek Kate Middletonról
További topless képek Kate Middletonról

 

Olvass tovább

Hozzászólások

gegeoxox 2012-10-27 16:48

Ezen a kepen akarki lehet, nem lehet latni az arcat:-o

Sissi52 2012-09-21 03:34

Nem is pucer.

Sissi52 2012-09-21 03:32

Sajnos senki sem tudja megallitani a vilagon a gonoszsagot. De legalabb jol megfizettetik oket gonoszsagukert. Vilmos meg Katalin szimpatikus emberek, de mivel hiressegek, a paparazzik ugysem fogjak oket kimelni. Szerintem meg egy csoppet sem csokkentek senki szemeben. Az enyemben nem. De a szitu biztos, hogy megalazo. Ganaj, nem ember, aki ilyesmit elkovet. Sajnos az elet nem igazsagos es nem biztos, hogy megkapja mindenki a magaet, de legalabb en remelem. A buntetes mindig akkor jon, amikor mar azt hiszik, hogy megusztak.

ezanick* 2012-09-17 17:28

Szerintem itt a biztonsagi szolgalat hibazott, mert akar le is lohettek volna.

Amugy szerencsetlen nem tudta mivel jar ez, hogy bizony meg sz..ni is ugy kell mennie, hogy senki ne szolhassa meg.

Nem irigylem ot.

Most mar minden kimondott szavat, tettet szazszor meg kell gondolnia.... 

ancsa21 2012-09-17 07:17

Teljesen egyetértek. Éppen ezért adom közre azt a fotót, ami Valerie Suau-ról, a fotók készitőjéről készült. Ha nem is jól kivehető a hölgy, de lehet megköpködni. Megérdemli.

 

Őt is, meg az újságok főszerkesztőit is, súlyos 100 milliókra perelném be a hercegi pár nevében.  Remélem meg is teszik!

 

És nem azért szurkolok nekik, mert ők a hercegék, hanem mert nekik van olyan szimpátiájuk a világon mindenfelé, és olyan mennyiségben, amihez ha hozzájön meg a ráhatási hatalmuk is, akkor meg tudnák állitani azt a szennyet, amit a bulvár megállás nélkül ereszt rá a világra. Meg akik kitermelik azokat a genny alakokat is, akik a munkát -szintén jó pénzért- el is végzik.

 

A világ népe is, meg a hülye celebek is ki fogják birni, hogy a legintimebb magánéleti részletek feltárása nélkül is létezhet bulvár is, meg hirek is.

 

 

ancsa21 2012-09-17 06:58

Az egyik angol pletykalapban olvastam is, meg láttam is a fotók készitőjét, aki egy középkora vége felé járó NŐ volt! Még meg is mutatták, hogy milyen teleobjektivet használt, meg honnét lőtte a fotókat.

 

Egy középkora vége felé járó NŐ... No comment.

 

 

Sissi52 2012-09-17 04:04

Senki nem mondott tilost. Azt se, hogy szabad. De lehet fotozni barkit, mert az ember barmit tesz, ugye felnottek vagyunk, a felelosseget vallani kell erte. Tehat ha szemelyiseget sert es beperelik, akkor fizet. Slussz, passz, de hat ok ezt tudjak. Ez be van kalkulalva. Es boven megeri.