További topless képek Kate Middletonról

Katalin hercegnő és férje beperelte azt a francia lapot, ami topless képeket közölt Vilmos herceg nejéről. Csakhogy még nem láttuk az összes képet.

Pénteken reggel a francia Closer magazin címlapon közölt olyan lesifotókat, amiket Vilmos és Katalin vakációja alatt készítettek. A képeken, Katalin topless napozik és férjét kenegeti naptejjel. Este a francia magazin bejelentette: további fotóik is vannak, amelyeket eddig nem közöltek. Sőt büszkén ecsetelték a tévéműsoroknak, hogy a kastély, ahol Middletonékat megörökítették, nem messze van egy úttól, ahonnan kiválóan látszott minden.
Eközben Vilmos herceg sajtóképviselete megerősítette, hogy a trónörökös és felesége pert indítottak a francia lap ellen, a magánéletük megsértésére hivatkozva. A TMZ értesülése szerint Katalin és Vilmos még a megjelenés előtt értesültek arról, hogy ilyen lesifotók készültek róluk, de nem gondolták, hogy leközölik őket. Most mindenki azt találgatja: vajon mi lehet azokon a képeken, amelyeket eddig nem láthattunk...

További topless képek Kate Middletonról
További topless képek Kate Middletonról

 


Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

szimpati 2012-09-15 16:30

....................nehogy már a fotós legyen a hibás, hogy jókor volt jó helyen................!

szimpati 2012-09-15 16:27

Szerintem nincs miért felháborodni, vagy le kellene mondani a hercegi-királyi címről, és a kutyát nem érdekelné hol, és mit villant. A fotós a dolgát tette, méghozzá elég jól......!

*Diorella* 2012-09-15 16:12

Miután a sajtó üldözte Dianát, miután Katát is szeretik fényképezni, hogy nem gondolhatott arra, hogy a mai technikával már több száz méterről is simán, jól látható képeket készítenek róla? 

bababetű 2012-09-15 16:07

Milyen egy mocskos tahó paraszt az, aki abban leli szórakozását, hogy embereket ( akárki is az !!) a szabadidejükben fényképez ??

 

Ki fogják deríteni, hogy ki az, és senki se fog sírni utána, ha "véletlenül" baleset éri....meg is érdemli. 

orchideak 2012-09-15 16:01

Ezek szerint ok es minden ismert, hires szemely nagykabatban kellene meg zuhanyozni is, mert soha nem tudhatjak honnan leselkedik rajuk a kamera. Megall az esz!

Angyallány 2012-09-15 15:53

Szomorú, hogy az NLC is lesüllyed a szenny bulvárlapok szintjére!

epipapi 2012-09-15 15:00

Most látok először, igazi hercegnői cicit............

Nők Lapja Cafe 2012-09-15 15:00

Katalin hercegnő és férje beperelte azt a francia lapot, ami topless képeket közölt Vilmos herceg nejéről. Csakhogy még nem láttuk az összes képet.

Nők Lapja Café: További topless képek Kate Middletonról

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>

Videó