Sztárok

További topless képek Kate Middletonról

Katalin hercegnő és férje beperelte azt a francia lapot, ami topless képeket közölt Vilmos herceg nejéről. Csakhogy még nem láttuk az összes képet.

Pénteken reggel a francia Closer magazin címlapon közölt olyan lesifotókat, amiket Vilmos és Katalin vakációja alatt készítettek. A képeken, Katalin topless napozik és férjét kenegeti naptejjel. Este a francia magazin bejelentette: további fotóik is vannak, amelyeket eddig nem közöltek. Sőt büszkén ecsetelték a tévéműsoroknak, hogy a kastély, ahol Middletonékat megörökítették, nem messze van egy úttól, ahonnan kiválóan látszott minden.
Eközben Vilmos herceg sajtóképviselete megerősítette, hogy a trónörökös és felesége pert indítottak a francia lap ellen, a magánéletük megsértésére hivatkozva. A TMZ értesülése szerint Katalin és Vilmos még a megjelenés előtt értesültek arról, hogy ilyen lesifotók készültek róluk, de nem gondolták, hogy leközölik őket. Most mindenki azt találgatja: vajon mi lehet azokon a képeken, amelyeket eddig nem láthattunk…

További topless képek Kate Middletonról
További topless képek Kate Middletonról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top