Sztárok

Fordulat Palácsik Tímea életében

Próbálja magát túltenni az elmúlt éveken, hónapokon Damu Roland exe. Palácsik Tímeának nem akármilyen tervei vannak a jövőre nézve.

Szerintem soha az életben nem fogom tudni teljesen feldolgozni azt, ami velem történt…Próbálom élni az életemet, ami nem egyszerű, de meg kell próbálni!” – mondta Palácsik a Blikknek. A fiatal nő arról is beszélt, ha egyszer lánya születik, arra fogja nevelni, hogy legyen okos. “Ha egy pici jelét is látja majd annak, hogy erőszakos vele a párja, vagy esetleg meg is üti őt, akkor tudja, azonnal abba kell hagyni a kapcsolatot!“- magyarázta Palácsik, aki jelenleg a közgázon tanul, de emellett szeretne egy saját vállalkozást. “Nagyon szeretem a gyerekeket, ezért úgy döntöttem, létrehozok egy óvodát. Nemrég elvégeztem az ehhez szükséges iskolát, gyakorlaton is voltam ovikban. Élvezem, ha gyerekekkel foglalkozhatom, ezért most azon dolgozom, hogy megnyithassam az óvodámat.”

Fordulat Palácsik Tímea életében

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top