Sztárok

Bombázóval erősít a Barátok közt

Bárkit levesz a lábáról a Barátok köztben szerda este feltűnt Sarudi Lilla, akit az Operettszínház művésznője Füredi Nikolett alakít.

Bombázóval erősíti a Barátok köztSzerepe szerint Dr. Balogh Nóra (Varga Izabella) egyetemi csoporttársát játssza, aki egyszerűen lehengerlő személyiség. Nem pusztán külsejével varázsolja el a környezetét, hanem személyisége is irigylésre méltó. A színésznő szerint Lilla karaktere őszintesége szempontjából pont olyan, amilyen talán sokak szeretnének lenni. Olyan, akit a nők irigykedve figyelnek, míg a férfiak maguk mellett akarnak tudni. Úgy éri el céljait, hogy nem törtető, nem gázol át az embereken, hanem varázslatos, azonnal képes megtalálni bárkivel a hangot, és nyilván ez az, ami sokaknak egyáltalán nem tetszik majd. A Füredi Nikolett által megformált Sarudi Lilla néhány hónapig lesz része a Mátyás király tériek életének, és hogy ezalatt milyen kalandokba keveredik, az hamarosan kiderül!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top