Kiderült Zámbó Jimmy féltve őrzött titka

Lagzi Lajcsi állítja, az énekes halálosan szerelmes volt Gregor Bernadettbe. Ez volt az oka annak, hogy Zámbó Jimmy neje, aki tudott párja félrelépéseiről, egyszer elköltözött otthonról - írja a Blikk.

Évekig suttogtak róla, de senki sem erősítette meg, hogy Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett között tényleg titkos románc lett volna. Szerelmük titkát a Király - akinek a fia, Krisztián teljesen lenyűgözte az X-Faktor zsűrijét - magába vitte a sírba, a színésznő pedig sosem ismerte be a szerelmi viszonyt. Lagzi Lajcsi - aki éveken át közeli barátja volt az énekesnek - azonban a Frizbi felvételén elárulta: Jimmy neki egyszer bevallotta, hogy halálosan szerelmes Gregor Bernadettbe. „Nem illik kibeszélni más nőügyeit, de hát ezt mindenki tudta: Jimmy teljesen beleesett Gregor Bernadettbe" - fedte fel a titkot. Sőt elmondása szerint a helyzet egyszer odáig fajult, hogy Jimmy felesége el is költözött otthonról. Mint az énekes neje, Edit asszony korábban elmondta, ő ugyan tudott párja kilengéseiről, ám Jimmy - akinek a lemezei a mai napig hihetetlen példányszámban fogynak - sohasem ismerte be neki, hogy megcsalja, mert nem akart neki fájdalmat okozni. Sőt Lagzi Lajcsi azt is leárulta a Királyról, hogy egy lépést sem tett fegyver nélkül, még a színpadon is mindig a nadrágjában volt, egyszer pedig az Edda frontemberére, Pataky Attilára is ráfogta azt.

Fotó: Story-Best Archívum
                  Fotó: Story-Best Archívum

 

Hozzászólás megtekintése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amarynda 2012-09-16 09:21

En inkabb a country music stilus kedveloje vagyok vagy olyanoke mint Elvis Presley, Abba stb.

 

De kulonosebben zenerajongo sem vagyok.

hus 2012-09-15 18:42

Szeretem a nyalas szamokat, nem vagyok oda erte, a hangja nekem kulonlegesen szep. :) Titkat meg allitolag soha nem orizte feltve. ;)

hus 2012-09-15 18:40

Most hallgattam  tole egy szamot es beszelt mielott enekelt.  Nem ferfias mely hangja van. Ez igaz, de maga az enek, ahogy enekel.  Szoveg nelkul, csak a hanghordozasa, az a lenyeg szerintem.

Valoszinu nem vagy az atlagban, akinek ez a velemenye rola, nem tudom megallapitani.

 

Akkor teged egy Jimmy szammal nem lehet  elkabitani. :D 

Torolt_felhasznalo_868256 2012-09-15 17:47

Ha szereted a nyálas dalokat, akkor te is odalettél volna érte, mint "mindennő":-)))

*hama* 2012-09-15 17:39

Ez a Krisztián gyerek eleget szerepel a tv-ben, a zsűri meg úgy csinált, mintha sosem látták volna azelőtt,  azt sem tudták ki ő,hülyére veszik az embereket.

"milyennőazilyen" 2012-09-15 16:56

Ez kinek új? Ezt már elég régen leleplezték.

csap44 2012-09-15 16:51

Nem láttad a 2. hozzászólásomat, még az elején??? :)

Ott írtam, hogy túloztam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De sok nő szerette, riportok, temetése, clubban (én járok oda), stb. ből tudom, és persze női fórumok, blogokból stb. :)

 

Igényes egyedülállók társkeresője
Elittárs: regisztráljon és találja meg az elvárásainak megfelelő társat!

További információk>>>