Kiderült Zámbó Jimmy féltve őrzött titka

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Lagzi Lajcsi állítja, az énekes halálosan szerelmes volt Gregor Bernadettbe. Ez volt az oka annak, hogy Zámbó Jimmy neje, aki tudott párja félrelépéseiről, egyszer elköltözött otthonról - írja a Blikk.
2012. 09. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Évekig suttogtak róla, de senki sem erősítette meg, hogy Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett között tényleg titkos románc lett volna. Szerelmük titkát a Király - akinek a fia, Krisztián teljesen lenyűgözte az X-Faktor zsűrijét - magába vitte a sírba, a színésznő pedig sosem ismerte be a szerelmi viszonyt. Lagzi Lajcsi - aki éveken át közeli barátja volt az énekesnek - azonban a Frizbi felvételén elárulta: Jimmy neki egyszer bevallotta, hogy halálosan szerelmes Gregor Bernadettbe. „Nem illik kibeszélni más nőügyeit, de hát ezt mindenki tudta: Jimmy teljesen beleesett Gregor Bernadettbe" - fedte fel a titkot. Sőt elmondása szerint a helyzet egyszer odáig fajult, hogy Jimmy felesége el is költözött otthonról. Mint az énekes neje, Edit asszony korábban elmondta, ő ugyan tudott párja kilengéseiről, ám Jimmy - akinek a lemezei a mai napig hihetetlen példányszámban fogynak - sohasem ismerte be neki, hogy megcsalja, mert nem akart neki fájdalmat okozni. Sőt Lagzi Lajcsi azt is leárulta a Királyról, hogy egy lépést sem tett fegyver nélkül, még a színpadon is mindig a nadrágjában volt, egyszer pedig az Edda frontemberére, Pataky Attilára is ráfogta azt.

Fotó: Story-Best Archívum
                  Fotó: Story-Best Archívum

 

Olvass tovább

Hozzászólások

Amarynda 2016-02-23 10:17

a cikkben azt irtak hogy imadta minden no. en nem imadtam nem volt szimpatikus es a vilagszinvonaltol olyan messze volt mint Mako Jeruzsalemtol. azert mert Mo on nehany no rajongott erte ez nem jelenti hogy a vilagon is elismert es hires enekes volt.


az en szememben egy kozepszeru pasi volt es raadasul rohadtul nem erdekel hogy miert lett ongyilkos. ilyen egyszeru az egesz.


tudod vannak kicsi szemetdombok azon kicsike kakasok, ez volt ez a Zambo gyerek.


aztan vannak jo nagy szemetdombok ahol olyan kakasok szaladgalnak mint Michael Jackson volt vagy Mick Jager. ezeket a kakasokat nem kell bemutatni senkinek, de ha Zambo nevet megemlitik Amerikaban vagy itt nalunk hat nem sok ember lesz aki barmit tud rola. Mondjuk nem veszitettek vele semmit.


mellesleg akkor szolok es azt ami nekem tetszik egy nyilt forumon es ez a jovoben is igy lesz. ha nem tetszik amit irtam tudsz gorgetni es tovabblepni, vagy eddig meg nem jutottal el a computer kezelesben?

procat 2016-02-22 15:26

Amarynda!


Ha azt se tudod,kiről szól a történet,akkor milyen alapon szólsz


hozzá? Ha csendben maradtál volna,bölcs is maradtál volna!


Legközelebb próbálj meg gondolkodni,ha egyáltalán képes vagy rá!

Kiss Katica 2016-02-18 11:57

Én is szerelmes vagyok a Jimmybe.
Egyébként egyszer nekem is volt egy pasim aki egy lépést sem tett soha a fegyvere nélkül és nagyon gáz volt mert mindig elővette a leglehetetlenebb pillanatokban és mindig működött neki

Amarynda 2012-09-16 09:21

En inkabb a country music stilus kedveloje vagyok vagy olyanoke mint Elvis Presley, Abba stb.

 

De kulonosebben zenerajongo sem vagyok.

hus 2012-09-15 18:42

Szeretem a nyalas szamokat, nem vagyok oda erte, a hangja nekem kulonlegesen szep. :) Titkat meg allitolag soha nem orizte feltve. ;)

hus 2012-09-15 18:40

Most hallgattam  tole egy szamot es beszelt mielott enekelt.  Nem ferfias mely hangja van. Ez igaz, de maga az enek, ahogy enekel.  Szoveg nelkul, csak a hanghordozasa, az a lenyeg szerintem.

Valoszinu nem vagy az atlagban, akinek ez a velemenye rola, nem tudom megallapitani.

 

Akkor teged egy Jimmy szammal nem lehet  elkabitani. :D 

Torolt_felhasznalo_868256 2012-09-15 17:47

Ha szereted a nyálas dalokat, akkor te is odalettél volna érte, mint "mindennő":-)))