Sztárok

Megalázták! Topless képek Kate Middletonról

Reggel óta háborog Nagy-Britannia, mert egy francia lap topless képeket közölt Katalin hercegnőről. Nem értik, hogy egy fiatal nőt, aki tökéletesen képviseli hazáját, soha egy rossz mozdulata nem volt, miért kell így megalázni.

Kuala Lumpurban, Malajziában, reggeli közben közölték Vilmos herceggel és feleségével, hogy egy franca lap leközölt néhány topless képet a hercegnőről. A fotók a pár ázsiai útja előtt, Franciaországban, Provence-ben készültek, ahol a herceg és a hercegnő néhány napot eltöltött. A villa Vilmos másod unokatestvérének tulajdona, sűrű növényzet veszi körül, eszébe sem jutott a párnak, hogy valaki lefényképezi őket. A képek amúgy igen távoliak és elmosódottak, de egyértelműen a hercegi pár látható rajta, ahogy napoznak, bekenik egymást naptejjel, épp úgy, mint bármelyik civil ember.

Privát nyaralások alatt kapták le őket

És ez itt a lényeg, egy privát vakáción a hercegi pár legszemélyesebb magánszféráját sértették meg, Katalin és Vilmos, a kiadott nyilatkozat szerit, mélyen szomorú, hogy ez megtörténhetett. Valószínűleg a trónörökösnek eszébe jutott az édesanyja, akit egész életén át fotósok hada üldözött, még a halálba is, és mindenképpen megakadályozza, hogy ez a feleségével is megtörténjen, meg fogja őt védeni! A herceg állítólag hozzátette, amikor meghallotta a hírt: olyan, mintha 15 évet mennénk vissza az időben! Diana hercegnő halálára gondolt.

Megalázták! Topless képek Kate Middletonról

Darabokra szedi őket a média

Vilmos herceg csapata már felvette a kapcsolatot francia ügyvédekkel, a Buckingham-palota pedig a királynő aggodalmát fejezte ki a képek miatt. A legmegdöbbentőbb azonban, ahogyan erről a brit internetes hírportálok beszámoltak, hogy az egész királyság mélységesen felháborodott. Harry herceg, mondják, független férfi, nem lesz belőle király, azt csinál és úgy meztelenkedik partikon, ahogyan akar. De Katalin más, ő királynéjuk lesz!

Megalázták

Az a Katalin, aki eddig egyetlen egy hibát sem vétett, tökéletesen képviseli a királyi családot odahaza, és Nagy-Britanniát külföldön. Bájos, természetes és szerény maradt, akinek mindenkihez van egy-egy jó szava nyilvános szereplésein, akit nem fáraszt, hogy az utca emberével beszélgessen. A brit emberek nem értik, miért kell imádott hercegnőjüket így megalázni, és remélik, Katalinból nem lesz második Diana!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top