Sztárok

Közös műsort kapott a két rivális tévés

Egykor egymás riválisai voltak, ősztől azonban közösen vezetnek műsort. Erdélyi Mónika ugyanis Joshi Bharáttal tér vissza a képernyőre.

A Tv2 csoport csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy az RTL egykori műsorvezetője ősztől a FEM3 egyik vezető arca lesz. Műsorvezetőtársa pedig nem lesz más, mint egykori riválisa – aki leverte a nézettségi versenyben – Joshi Bharat. Mónika elképesztően lefogyott a nagy visszatérésre. És láthatóan nagyon meghatódott a sajtótájékoztatón. “Két évvel ezelőtt ez az ember itt mellettem, azt mondta, hogy két évet kell várnom arra, hogy visszatérjek. Erőt adott, és azt mondta egészen biztosan így lesz. Azt is hozzátette, hogy nem a mesemondóval, hanem Joshival beszélgetek”- ecsetelte mosolyogva Erdélyi a fogadáson. Mónika és Joshi között egyébként láthatóan semmilyen rivalizálás nincs, és úgy tűnik igazán jól kiegészítik majd egymást.

Közös műsort kapott a két rivális tévés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top