Ő futtatta fel Zámbó Krisztiánt

Menedzsere, egykori barátja éveken át egyengette az énekes karrierjét. Az X-Faktorban továbbjutó versenyző azonban titkolja, milyen sokat köszönhet neki - írja a Bors.
Ő futtatta fel Zámbó KrisztiántZámbó Krisztián az RTL Klub tehetségkutatója előtti években óriási erővel próbálkozott, hogy énekesként nevet szerezzen magának. Régi barátját, Deminger Zsoltot kérte meg, hogy menedzselje. A jó baráti és munkakapcsolatnak azonban vége szakadt: egy idő után már nem értettek egyet, és Krisztián maga vette kezébe a sorsát, ügyeinek irányítását. A Bors értesülése szerint azért lett vége a barátságnak és a közös munkának, mert a menedzser nem kapta meg a munkájáért a megfelelő elismerést. Deminger ugyanis éveken át sok idejét szentelte annak, hogy befuttassa Krisztiánt. Ám a bulvárlap úgy tudja, az X-Faktor zsűrijét lenyűgöző énekes ezt nem igazán értékelte, s mostanában már meg sem említi volt menedzsere nevét.

Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Jula 2012-10-27 14:31

Nem gondoltam rá, egy menedzser ne vállaja el, ha nem tud belőle kihozni valamit. Szerintem legalábbis. POntosan tudja a menedzser mit lehet kihozni valakiből. Nála sokkal tehetségtelenebb emberek is futottak be már jó menedzseléssel. De amúgy meg tök mindegy, egyiket sem akarom védeni, meg megtámadni, csak a dolognak azért több oldala is van.

Krisztiánt amúgy meg sajnálom is kicsit, mert ő titpkusan a "ha van  rajta sapka az nem jó, ha meg nincsen akkor az". Épp az apja miatt. Persze, ha nem jelentkezett volna akkor senkit nem érdekel a sapka ügy:) ez is igaz.De jelentkezett, talán épp azért, mert így róla van szó sok helyen (így menedzseli magát), és még azt is el tudom képzelni hogy tényleg énekelni akar. Így több legyet is üthet egy csapásra.

Minden estre, nekem az a fura, hogy mindenki mondja mennyien vannak mögötte az apja miatt, ehhez képest csak negatív tartalmú cikkeket lehet róla olvasni, vagy hallani.

Mindegy, szerintem amúgy egy max két forduló után biztosan ki fog esni, ha továbbra is így szerepel ahogy szerepelt a legutóbbi két adásban.  

  

bekes072 2012-10-27 13:45

JULA nem gondoltál arra, hogy nem a menedzser hibája, hogy nem tudott belőle "világsztárt" faragni. Most Keresztes menedzseli, kiváncsian várom mit hoz ki belőle, mert egyértelmű, hogy kell a külső segítség, magától nem képes eredményre. Ezek után még hálatlan is....................ejnye, ejnye!

gerdamama 2012-10-27 10:04

Ahhoz képest, hogy hányan "dolgoztak rajta" és próbálták felfuttatni, most bújt elő a nagy ismeretlenségből.

 

Nincs rossz hangja, nem drukkolok se neki, se ellene, de rettentően irritál, hogy tele van vele a sajtó. Miután azzal kezdte, hogy nem az apja nevéből akar megélni. Ahhoz képest már az óvodáskori élményeiről is beszámolt, minden nap eszébe jut valami, amit el lehet mesélni.

 

 

Jula 2012-10-27 09:55

Sziasztok!

Nem vagyok sem Jimmy, sem Krisztián fun, de szerintem a sajtó épp hogy a srác ellen dolgozik, a sok negatív dologgal. Amúgy a menedzsere, nem jól dolgozott, mert nem sikerült Krisztián befuttatnia, akármennyit is foglalkozott az üggyel, szóval nem is értem, milyen hálát vár. Az X faktorig szinte semmit nem lehetett róla tudni, nem voltak számai a rádióban vagy legalábbis nem hallottam, TV ben sem szóval a menedzserről ennyit.

Krisztiánnak meg amúgy jó hangja van, de csiszolnia kéne, meg a sok izgalmat levetkőznie, ebben van még mit tanulnia bőven, ez biztos, és tényleg vannak sokkal érettebb (nem korban) tehetségesebb énekesek a műsorban nála.

 

Torolt_felhasznalo_109248 2012-10-27 09:41

A hálátlan disznó! Már nem ez az egyetlen negativ kritika róla...

Bbohar 2012-10-27 08:42

Miért írnak minden nap Zámbó Krisztiánról cikket?? Gondolom, hogy egy régi Jimmy rajongónak se kerülje el figyelmet, hogy a fiúcska szárnypróbálgatásait segíteni kellene.

Szomorú, hogy ennyire irányíthatónak, igénytelennek tartják a nézőket, mindegy, hogy ki hogyan énekel, celebgyártás, bulvárcikkek, ennyi kell a tömegnek? Tényleg azt gondolják hogy az emberek nem a tehetséges énekesre kíváncsiak? 

bekes072 2012-10-27 08:26

Látszik, hogy erőlködik, és az Apja népszerűségén akar felkapaszkodni. Miért nem a Voice-ban jelentkezett, ja nem jutott volna tovább. Remélem a fanatikus Jimmy rajongók is látják, hogy Krisztinánnál jobbak is vannak a mezőnyben.

Nők Lapja Cafe 2012-10-27 08:26

Menedzsere, egykori barátja éveken át egyengette az énekes karrierjét. Az X-Faktorban továbbjutó versenyző azonban titkolja, milyen sokat köszönhet neki - írja a Bors.

Nők Lapja Café: Ő futtatta fel Zámbó Krisztiánt

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>

Videó