Sztárok

Összeugrott Damu és cellatársa

Külön cellát kapott a börtönbüntetését töltő színész, mert megromlott a cellatársával való kapcsolata. A veszekedő rabokat elővigyázatosságból különítették el - írja a Blikk.

Összeugrott Damu és cellatársaMegromlott a viszony Damu Roland és zárkatársa, Tibor között, ezért szétköltöztették az elítélteket. Egy félreértett nyilatkozat robbantotta a veszekedést kettőjük között, mivel az egykor kamionsofőrként dolgozó férfi úgy érezte, a 4,5 évre ítélt színész „csicskájának” állította őt be, amikor ezeket mondta róla korábban: „Ő tölti nekem a cigi hüvelyébe a dohányt, mert én nem szeretem ezt csinálni, viszont megeheti a kenyeremet”. A rabok közötti viszony végül annyira elmérgesedett, hogy az illetékesek jobbnak látták, ha elválasztják őket, mielőtt még tettlegességig fajul, így a börtönben megizmosodott Damut elköltöztették cellatársától. A színész mindenesetre nagyon bízik abban, hogy a Kúria felülvizsgálja a jogerős ítéletet, és szabadlábra helyezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top