Sztárok

Itt bújkál Vilmos herceg és Katalin

Néhány napig kettesben romantikázott Vilmos herceg és felesége egy olyan provence-i villában, melyet a herceg egyik unokatestvérétől kaptak kölcsön.

A héten Malajziába, Szingapúrba, a Solomon-szigetekre és Tuvalura utazik a hercegi pár a királynő gyémántjubileumát ünnepelni. Az út csúcspontja az az este lesz, amikor Katalin mond majd beszédet nyilvánosan, életében második alkalommal. Az út előtt néhány napot Dél-Franciaországban, a Château D’Autet-ben töltöttek – és senki sem tudta, hogy ott vannak.

A 19. században épült kastély a királynő unokaöccsének, Vilmos herceg másod-unokatestvérének a tulajdona, 1999-ben vásárolta meg, azóta gyakran pihen itt a családjával. Az udvarház kertjében fűtött medence és a teniszpálya található, és sűrű növényzet, erdő és levendulamezők veszi körül. Sem a paparazzók, sem a szomszédok nem láthatnak tehát be, így idilli hely a kikapcsolódásra. És hogy akkor mégis hogyan kerültek be a fotók a brit lapokba? Nos, évekkel ezelőtt a királynő unokaöccse megengedte fényképezést egy brit írónak, aki Egy év Provence-bín címmel írt könyvet.

Itt bújkál Vilmos herceg és Katalin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top