Madonna tetoválással is egyre rosszabbul néz ki

Madonna még mindig görcsösen ragaszkodik a fiatal díva szerepköréhez, és kínnal megmunkált izmait nem győzi mutogatni. Pedig a fotók alapján tényleg ideje lenne felöltöznie.
dailymail.co.uk/Splash News
dailymail.co.uk/Splash News
Madonna koncertjén, New Yorkban visszatért a tőle korábban sem túl idegen politizáláshoz. Ennek demonstrálása érdekében egy hatalmas Obama feliratot villantott a csupasz hátán, de nem csak a felirat volt meglepő. Bár Madonna remekül tartja magát kora ellenére, ideje lenne beletörődnie, hogy lassan nagymamakorba lép. A kidolgozott izmoknak már semmi közük a formás nőiességhez, de ha más nem, akkor legalább napozhatna egy kicsit a strandon való állig felöltözés helyett, mielőtt fekete melltartóra vetkőzik. A kinézetére gondosan ügyelő Madonnát mindenesetre biztosan nem ismernénk fel erről a fotóról, ha nem tudnánk, hogy bizony ő az.

Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ivicicus 2012-09-08 19:39

mammer-ral osztozom a véleményben, szerintem is nagyon ronda egy nőnél a szálkás alkat, pláne ha már ennyi idős, na és igen az a hypo reklámos teste is akárhogy is nézzük, szintén visszataszító, nem arról van szó, hogy le legyen égve, van neki arra pénze épp elég, hogy eltudjon utazni olyan helyekre ahol összeszedjen egy kis színt, nem kell szoláriumoznia!

Torolt_felhasznalo_652128 2012-09-08 19:28

Had csináljon már magával amit akar. Meg úgy általában mindenki. Tele a hócipőm ezekkel a milyen szarul néz ki ez a sztár típusú cikkekkel.

Bazira nem érdelkelt sosem Madonna, sem a zenéje, de bakker neki legalább van tehetsége, elérte amit akart, a kedves cikkírónak mikor lesz Pulitzer díja? Vagy az ő "szakterületén" a legnagyobb kupac szar összekalamolója nyeri a kitüntetést?

andi*1970 2012-09-08 19:13

Aki ezt a cikket írta, szeretne így kinézni majd ebben a korban!

Egyébként nincs benne semmi rendkívüli .

mammer 2012-09-08 18:45

komináció=kombináció

mammer 2012-09-08 18:43

Nem az a lényeg, hogy barna v fehér. Engem viszolygással tölt el a látványa, nem a színe miatt. Egy bizonyos kor felett marha rosszul tud mutatni a csont-bőr-izom komináció "zsír" nélkül, főleg egy nőn. Egész pontosan a "Bodies" kiállítás jut eszembe róla.... 

 

 

Zakuro2 2012-09-08 18:02

Nekem ezzel a fotóval semmi bajom.:-oA fehér bőrrel meg pláne nem,miért gondoljátok,hogy a barnaság a szép?

estampida 2012-09-08 17:39

Napozzon? A napozás még jobban öregíti a bőrt... nem kell mindenkinek idióta szolicicának lenni, mert nem feltétlenül az a szép. Nem Madonnamamát védem, csak szerintem elég undorító, ha valaki ropogósra sül, a hamvas fehér bőr sokkal szebb, és nem utolsó sorban természetesen szép, és nem mű. Na meg az sem utolsó szempont, hogy valaki gondol a kockázatokra, és legalább ennyit megpróbál tenni azellen, hogy valaha is bőrrákja legyen.

Nők Lapja Cafe 2012-09-08 17:39

Madonna még mindig görcsösen ragaszkodik a fiatal díva szerepköréhez, és kínnal megmunkált izmait nem győzi mutogatni. Pedig a fotók alapján tényleg ideje lenne felöltöznie

Nők Lapja Café: Madonna tetoválással is egyre rosszabbul néz ki

Videó