Ötszáz köbcentis melleket kap Szecsődi Karcsi

Fiú ruhái már nincsenek, és lassan teljesen nővé alakul a Megasztár egykori felfedezettje.

Ötszáz köbcentis melleket kap Szecsődi KarcsiMint már korábban megírtuk, Szecsődi Karcsi nagyon rosszul viselte a hormonkezeléseket, ezért a saját mell helyett be kell érnie két implantátummal, amelyeket néhány héten belül meg is kaphat. „Ha véget ér a nagy meleg, befekszem a mellműtétemre. Alig várom már! Ötszáz köbcentis lesz az implantátum, de a széles hátam miatt tűnik majd olyan nagynak” – nyilatkozta a Kiskegyednek a volt „megás”. A további nemátalakító műtétektől azonban még nagyon fél, hiszen az a mellműtétnél jóval hosszadalmasabb és komplikáltabb.

 

 


Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Anda39 2012-09-07 12:17

Na rápillantottam a cikkre, mert fogalmam sincs, ki az a Szecsődi Karcsi. Erre kapok egy gagyi módon összedobott cikkecskét, ami tök értelmetlen. Miért nem nézik meg, mit és hogyan írnak?!

TiaMaria 2012-09-07 12:14

egyetértek az előttem szólókkal

 

nem plasztikai sebész kell nekik

hanem komoly pszichiáter.

 

nincs olyan hogy lélekben a másik nem vagyok.

ez mese habbal  

girl27 2012-09-07 12:12

Én is nagyon sajnálom a hozzá hasonló lelkeket. Soha nem lesznek boldogok, azt hiszik a plasztikai műtét segít, de nekik elsősorban mentális/lelki problémáik vannak. Gondolom megvan nekik a saját közegük, ahol jól érzik magukat, de a társadalom többnyire kiveti magából az identitászavaros embereket, mert természetellenes és ami természetellenes az taszító. :( Együttérzek vele azért, sajnálom őt.

Torolt_felhasznalo_139892 2012-09-07 12:07

Sosem lesz nő, de férfi sem. Egész életére megreked nő és férfi közt, nem lennék a helyében. Szánalmasak, csak sajnálni tudom az ilyeneket, akikkel igy kicseszett a természet.

Örülök, hogy teljes mértékben nőnek érzem magam, kivülről is annak látszom és szexuális téren sem vagyok elferdülve.......

annyira.:D

TiaMaria 2012-09-07 12:06

olvassátok át a cikket még egyszer és javítsátok ki amit ki kell!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Torolt_felhasznalo_705786 2012-09-07 11:44

b+

 

 

 

 

 

bocs, de erre már nem lehet mit reagálni.....miért kell ezt nekünk olvasni, látni, tudni róla??????? Meg az összes hasonlóról??? Ki a fészkes fenét érdekel ez???????? 

bibió 2012-09-07 11:28

A magam és minden nő nevében kikérem magamnak azt a mondatot, hogy ez a farok lassan teljesen nővé alakul át, mert két implantátumtól és 2 réstől a lábai között még nem lesz igazi nő!!!! Ezt minden nő nevében kikérem magamnak - még egyszer!!!

Nők Lapja Cafe 2012-09-07 11:28

Fiú ruhái már nincsenek és lassan teljesen nővé alakul a Megasztár egykori felfedezettje.

Nők Lapja Café: Ötszáz köbcentis melleket kap Szecsődi Karcsi

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>

Videó