Sztárok

Agyonhajtja magát Gundel Takács Gábor

Sportkommentátor, forgat, és írja a szakdolgozatot a 47 éves műsorvezető. Gundel Takács Gábor idén annyi feladatot kapott és vállalt el, hogy kevés ideje maradt a pihenésre - írja a Blikk.

Agyonhajtja magát Gundel Takács Gábor A Maradj talpon! című vetélkedő műsorvezetője a nyáron egyetlen egy napot pihent, hiszen amellett, hogy forgatták a vetélkedőt, kommentátor volt a foci-Eb-n valamint az olimpián, mindezek mellett pedig a szakdolgozatát is írnia kell. Gundel Takács Gábornak – aki az Év műsorvezetője díjat nyerte el idén – ugyanis alig három hét múlva be kellene adnia az irományát a Pázmány Péter Katolikus Egyetem sportjogi képzésén. Mint mondja, négy-öt évente van egy olyan éve, amikor minden összejön, és egymást érik a munkák, de ebbe nem gondolt bele. „Ha megtettem volna, akkor lehet, hogy elhalasztom ezt az évet a sportjogi képzésen, de ha már eljutottam idáig, akkor megcsinálom” – jelentette ki a több mint 40 országban járt Gundel Takács Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top