Sztárok

Indiában építené karrierjét Molnár Anikó

Családi örökségből végezte el a maszkmesteri iskolákat Los Angelesben, a jövőjét pedig Indiában képzeli el az egykori Nagy Ő, aki jelenleg sminkesként próbál elhelyezkedni – írja a Blikk.

Indiában építené karrierjét Molnár AnikóHatalmas tervekkel és szakmával a zsebében tért haza Amerikából Molnár Anikó. A Hajdú Péter műsorában vendégeskedő egykori Nagy Ő nagyon boldog, hogy ennyi idősen végre sikerült egy szakmát kitanulnia, amellyel hamarosan célba is veszi Indiát, és ott épít karriert. „Bollywood szerintem a jövő, India rengeteg új filmet gyárt, bízom abban, hogy ott szükség lesz az én szakértelmemre” – indokolta döntését Anikó, akit a maszkmesterségen belül elsősorban a véres baleseti sérülések, lövések, hegek érdekelnek a legjobban. Elmondása szerint a három hollywoodi iskolát örökségből fizette. „A dédszüleim hagytak rám földeket, amelyeket nemrégiben értékesítettünk” – magyarázta a kigömbölyödött híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top