Sztárok

Majkának elege lett

Istenfélő ember vagyok, és rendszeresen imádkozom – lepte meg Majka kijelentésével D. Tóth Krisztát. A rapper a csütörtök esti DTK Show-ban beszél nagyképűségről, morbid szerencséről és arról is, milyen félelmeket kelt benne újdonsült apasága.

Majkának elege lettMajka szerint egy nő akkor nyugszik meg, amikor férjhez megy, és gyereket szül. A férfi viszont pont akkor zavarodik meg. Itt van egy csávó, aki a következő 18 évben itt is marad, melózni, nyomni kell” – magyarázta Majka D. Tóth Krisztának, hogyan változott meg gyökeresen az élete az elmúlt kilenc hónapban, és miért vállalt a szokásosnál is több munkát az utóbbi időkben.

Bár látszólag könnyű út vezetett a népszerűséghez, valójában egy családi tragédia kellett ahhoz, hogy ma Majoros Péter az ország egyik legismertebb zenésze legyen. Majka szerint kizárólag az anyai szigor, szó szerint „egy büdös nagy pofon” mentette meg az elkallódástól és a börtöntől. „Mondták mindig, hogy te csak várod a sült galambot. Hát én kaptam Magyarország legnagyobb sült galambját” – mondta az ózdi fenegyerek a DTK Show-ban.

Majka az elmúlt tizenegy évben elért sikerei ellenére lázadó maradt, és nem akar megalkuvó lenni a karrierje miatt sem. „A kereskedelmi tévék felvesznek egy lepcses szájú fekete nőt, és fehér angolkisasszonyt akarnak csinálni belőle. Hát ez egy nagy hülyeség, ezt a közönség nem fogja úgysem elhinni. Örülök, hogy végre kiszabadultam a kertévék rabságából” – közölte a szókimondó rapper, aki korábban a köztévé Hacktion című sorozatát is keményen kiosztotta.

 

A beszélgetést ma este 20.15-től láthatják az M1 nézői.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top