Sztárok

Ítélet: Kitiltotta a királynő Harry herceget a palotából

Bár magánemberként bulizott és vetkőzött meztelenre Harry Las Vegasban, az uralkodó mégis büntetésben részesítette unokáját.

Ítélet: Kitiltotta a királynő Harry herceget a palotábólHogy mi volt II. Erzsébet első szava, amikor meglátta a lapokban az unokája Las Vegasban készült meztelen képét, nem tudjuk. A királynő ugyan azonnal hazarendelte Harry herceget, de a brit lapok szerint II. Erzsébet „nem akadt ki” túlságosan, hiszen unokája mint privát ember bulizott egy privát partin. Sokan – köztük Harry nagyapja, Fülöp herceg is – azonban úgy vélik: nem helyes, amit Harry tett, és elvárják, hogy valamiféle büntetésbe részesüljön a királynőtől. II. Erzsébet végül salamoni döntést hozott, és viszonylag kis büntetést szabott ki Harryre: nem ünnepelheti meg szeptember 15-én a 28. születésnapját sem a windsori kastélyban, sem máshol. A királynő mindegyik unokájának minden évben kölcsönadja a kastélyát, hogy ott akár több száz vendéggel együtt bulizhassanak. Harry erre idén és a következő három évben nem számíthat. Valljuk be, mindez semmi. Majd megtartja a bulit Las Vegasban…

Harangok azért szólnak érte
Ősi, több évszázados hagyomány az Egyesült Királyságban, hogy a királyi család tagjainak születésnapjain az ő köszöntéseikre külön megkondulnak az ország legnagyobb harangjai, például a Big Ben, a Westminster Abbey és a windsori Szent György-kápolna harangjai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top