Sztárok

Ezért békült ki Tóth Vera és Gabi

Volt, hogy az interneten üzengettek egymásnak. Bizonyos döntések miatt Verát akkori menedzsere eltiltotta attól, hogy Gabival énekeljen duettet. Most hosszú hónapok után végre kibékültek.

A Hot! magazin úgy tudja, a lányok édesapja belebetegedett gyerekei viszályába. Így a Gabi és Vera úgy döntött: a család szentsége miatt végre leülnek és tisztázzák a problémáikat. Gabi néhány napja még a DTK show felvételén is elsírta magát, amikor szóba került kapcsolata a nővérével. A fiatalabb Tóth lány a hetilapnak azt mondta: magát és a testvérét is hibáztatja, hogy idáig fajult a helyzet. „Ez volt életem legkeményebb időszaka… A legrosszabb az volt, hogy a szüleimen is láttam, hogy mennyire megviseli őket a vitánk” – mondta Gabi. A Tóth lányok azt is elmesélték, hogy édesapjuk cukorbetegsége az utóbbi években nem okozott gondot, viszont most ismét előjöttek a tünetei. Gabi és Vera végül egy nagy beszélgetés után kibékült. „Néha kicsit viharos a kapcsolatunk. Előfordul, hogy nem értünk egyet és hajba kapunk, de ettől még szeretjük egymást” – zárta le Vera.

Ezért békült ki Tóth Vera és Gabi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top