Sztárok

Súlyos drogfüggőségéről vallott Bradley Cooper

A világ legszexisebb pasijának választott színész sem hibátlan. Ő maga mesélt arról, hogy drogosan szándékosan nekifutott egy betonfalnak...

Súlyos drogfüggőségéről vallott Bradley Cooper „Emlékszem, 29 éves lehettem, amikor egy partin annyira be voltam állva, hogy fejjel neki szaladtam a betonfalnak. Vérzett a fejem, és buliból azt gondoltam, újra megcsinálom, csak hogy lássák, mennyire kemény vagyok” – emlékezett vissza a most 37 éves Bradley Cooper, akit ezután kórházba szállítottak, és napokig bent tartottak. Ám ez is kevés volt ahhoz, hogy abbahagyja a drogot és piát. „Emlékszem, otthon ültem, be voltam tépve, néztem a lakást, a kutyáimat, és azt sem tudtam, mi történik körülöttem… Mindig azon görcsöltem, hogy mit gondolnak rólam az emberek, hogyan fogom túlélni az adott napot. Féltem, hogy nem növök fel az elvárásokhoz” – mesélte a Hollywood Reporter magazinnak a színész, aki végül segítséget kért, és lassan hét éve teljesen tiszta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top