Sztárok

Túl nagy Jimmy fiának az előnye

Malek Miklós évekkel ezelőtt már dolgozott Zámbó Krisztiánnal. A mentor segítette karrierje elején Jimmy fiát, még slágert is írt neki. Sőt a többi zsűritag is jól ismeri a "királyfit", hiába csodálkoztak, amikor versenyzőként megjelent a színpadon.

Túl nagy Jimmy fiának az előnyeAz X-Faktorban a mentorok egyike sem ismerte fel Zámbó Jimmy fiát, sőt faggatták, ki ő, ám ifjabb Malek Miklósnak pontosan tudnia kellett, ki is a versenyző, hiszen egykor dolgozott is vele. Az adásból azonban nem derült ki, hogy a köztük lévő munkakapcsolatra utalást tett volna Malek, amikor mentortársai kérdezősködtek. Krisztián éppen a tehetségkutató mentorának a segítségével indult el évekkel ezelőtt: Jimmy fiának 2009-es slágerének szerzője, sőt producere is ifjabb Malek Miklós volt. Jimmy fia állítja, nincs a kettőjük kapcsolatában semmi kivetnivaló. „A lemezkiadómmal volt Miklós kapcsolatban, én sosem találkoztam vele személyesen a válogató előtt. (…) Az biztos, hogy a hangomat már hallotta, de más kapcsolat nem volt közöttünk” – hangsúlyozta a Blikknek Krisztián, aki lenyűgözte a zsűrit.

A Bors szerint Maleken kívül a többi zsűritag is jól ismeri Jimmy fiát, hiszen több mint tíz éve rendszeres fellépője különböző zenei rendezvényeknek. Éppen ezért személyes ismeretségben van a bedurvult Nagy Feróval és Keresztes Ildikóval, de nagy valószínűséggel Gesztivel is lépett már fel azonos rendezvényen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top