Sztárok

Pikáns titkok Bódi Sylvi szexuális életéről

Rajong a szado-mazo szexért az egykori playmate, aki most saját bilincseket is csináltatott magának. Az erotikus kiegészítőkhöz Las Vegasban kapott kedvet – írja a Bors.

Pikáns titkok Bódi Sylvi szexuális életérőlBódi Sylvi szado-mazo bilincseket imitáló ékszereket csináltatott magának. A Swarovski-kövekkel kirakott lakkbőr csukló- és bokapántról készült fotót a közösségi oldalán is megosztotta a rajongóival, hozzáfűzve: „Megvan a vasárnap délutáni program.” Elmondása szerint már nagyon régóta vágyott egy ilyen, csak neki tervezett erotikus kellékre. „És hogy kinek az örömére készült? Elsősorban a sajátomra” – árulta el a szado-mazo szexért rajongó modell, aki egy Las Vegas-i fotózáson kapott kedvet ehhez a kiegészítőhöz. „Ott készült olyan képsorozat rólam, amelyen bőrpántokkal kötöttek ki az ágyhoz. Azóta vágyom rá, hogy szert tegyek ilyen pántokra, most pedig végre itt díszítik a hálószobámat” – hangsúlyozta Sylvi, aki a legutóbbi szörfözése során életveszélybe került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top